Räätälöidyt golfmatkat unelmiensa toteuttajille

Miltä tuntuisi astella maaliin Ryder Cup -pyhätössä? Tai yrittää miljoonan dollarin hole-in-onea Legend Golf & Safari Resort 19.:llä reiällä, jonka avauspaikalle matkustetaan helikopterilla? Golden Sun Golf toteuttaa räätälöidyt golfmatkat luotettavasti.

Unelmat ovat tarkoitettu toteutettaviksi

Golden Sun Golf tarjoaa räätälöidyt golfmatkat unelmiaan toteuttaville asiakkailleen. Me haluamme toteuttaa sinun unelmasi, koska nyt se on mahdollista. 

Räätälöidyt golfmatkat

Toimintavuosiemme aikana meille on muodostunut mittava ja arvokas kontaktiverkosto, jonka haluamme tarjota asiakkaidemme käyttöön. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä kaikki hoidetaan puolestasi aina lentokenttäkuljetuksia ja majoituksia myöden.

Kohdevalikoimamme on huomattavasti laajempi kuin sivuillamme oleva tarjonta, mutta voit saada pienen käsityksen eri mahdollisuuksista täältä.

Meillä on vuosien kokemus erilaisten haaveiden toteuttamisesta ja me haluamme antaa sinulle mahdollisuuden seurata unelmiasi. Jos uskallat seurata unelmiasi, yksilöllisesti räätälöity golfmatka on juuri sinua varten. Kysy lisää!