Egypti

Tuhannen ja yhden yön maa, se on sadunomainen Egypti Punaisen meren rannalla. Ulkomaailma tuntuu elävän omaa rytmiään kuin Egypti ja sen ihmiset elävät omaansa, kaikki on erilaista tässä maassa, juuret ulottuvat ihmiskunnan syntyaikoihin asti.

Egyptin mahtavat maisemat erämaineen ja historiallisine paikkoineen ovat vertaansa vailla ja siksipä myös golf tässä maassa on sanoin kuvailemattoman upea kokemus. Erämaan reunalla siintävät upeasti hoidetut viheriöt tuntuvat olevan kuin keitaita keskellä erämaata ja niinhän ne ovatkin. Punaisen meren sinisyys ja griinin vihreyden luoma kontrasti tässä faaraoiden maassa on kuin eläisit itse satua.

  • El Gouna -  on pieni viehättävä lomakylä, joka on suunniteltu alun pitäen nimenomaan lomalaisten tarpeita ajatellen. Lämmin sää ympäri vuoden, hyvätasoiset hotellit ja hyvin suunniteltu infrastruktuuri luovat upean ympäristön erilaisille loma-aktiviteeteille, ennen kaikkea golfille. Egyptin Venetsiaksi sanotusta El Gounasta löytyy shoppailijalle putiikkeja ja gastronomiasta nauttiville erilaisia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Yöelämä on melko hiljaista, joten rauhasta nauttivalle tämä on upea kohde.
  • Kairo - Historian havinaa Gizan pyramideilla, rentoa golfia rehevässä keitaassa. Tätä tarjoaa kohteemme Punaisen meren rannalla, tunnin ajomatkan päässä Kairosta. Varmasti aurinkoa lomallenne, sateita vain muutamana päivänä vuodessa.
  • Sharm El Sheikh - Sharm El Sheikh sijaitsee Siinain niemimaalla Punaisen Meren rannalla. Kaupunki muistuttaa keidasta erämaassa palmujen reunustamine rantakatuineen ja kukkaistutuksineen. Täällä istuvat sulassa sovussa juomia nautiskellen turistit ja beduiinit sekä mustakaapuiset miehet vesipiippuineen ja kahvikuppeineen. Sharm el Sheikhissä on yksi laadukas PGA championships golfkenttä jonka yhteydessä myös luxushotellimme sijaitsee. Vanhasta Sharm el Sheikistä löytyy myös aitoa Egyptiläistä tunnelmaa turismitunnelman lisäksi.

Koe sadunomainen Egypti! Kysy lisää!