Golfopetusmatkalla hiot pelisi kuntoon

Golden Sun Golfin opetus- ja kisamatkat ovat elämyksiä, joista nautitaan pitkään!

Intensiivisen pelaamisen harjoittelun ja osaavan opetuksen myötä pelisi saatetaan kuntoon huippuolosuhteissa. Kaikilla peli- ja opetusmatkoilla sinua opastavat golfopetuksen ammattilaiset ja saat laadukkaan opetuksen erittäin kustannustehokkaasti, verrattuna esimerkiksi viikon opetuksiin Suomessa.
    
Matkan aikana saat monien tuntien edestä pro-opetusta hienossa ympäristössä. Harjoittelemme ja pelaamme pro-matkoilla vain tasokkailla kentillä.  

Järjestämämme pro-matkat ovat tunnettuja toimivasta konseptistaan. Ohjelma on suunniteltu siten, että harjoittelun, pelaamisen ja levon suhde on juuri sopiva. Kentät sijaitsevat lähellä majoitusta ja aamiaiselta pääsee hetkessä opetuspaikoille. Näin aikaa jää myös päivän golfohjelman jälkeen vietettäväksi vaikka hotellin altailla tai tutustumiseen paikallisiin nähtävyyksiin.

Ammattilainen osaa auttaa

Golfin ammattilainen näkee heti pelisi kipupisteet ja antaa oikeat neuvot sekä harjoitteet lyönnin parantamiseksi. Swingi tulee kuntoon osaavien ammattilaisten opastuksella ja peli maistuu taas entistäkin paremmalta, kun kokee sen kuuluisan ahaa-elämyksen.

Katso ajankohtainen peli- ja opetusmatkatarjontamme kunkin Pron esittelystä. Klikkaamalla pron nimeä löydät golfmatkat »