Ville Rintalan tulevat matkat, lue esitteistä yksityiskohdat!

Tämä hetken Swingmakers matkat:

Peli- ja opetusmatkat hiovat pelisi kuntoon

Intensiivisen pelaamisen harjoittelun ja huipputason opetuksen myötä pelisi saatetaan kuntoon huippuolosuhteissa. Kaikilla peli- ja opetusmatkoilla sinua opastavat golfopetuksen huippuammattilaiset ja saat laadukkaan opetuksen erittäin kustannustehokkaasti, verrattuna esimerkiksi viikon opetuksiin Suomessa.
    
Matkan aikana saat monien tuntien edestä pro-opetusta hienossa ympäristössä. Harjoittelemme ja pelaamme pro-matkoilla vain tasokkailla kentillä.  

Opetus ja pelimatkat

Järjestämämme pro-matkat ovat tunnettuja toimivasta konseptistaan. Ohjelma on suunniteltu siten, että harjoittelun, pelaamisen ja levon suhde on juuri sopiva. Kentät sijaitsevat lähellä majoitusta ja aamiaiselta pääsee hetkessä opetuspaikoille. Näin aikaa jää myös päivän golfohjelman jälkeen vietettäväksi vaikka hotellin altailla.

Ammattilainen osaa auttaa

Golfin ammattilainen näkee heti pelisi kipupisteet ja antaa oikeat neuvot sekä harjoitteet lyönnin parantamiseksi. Swingi tulee kuntoon osaavien ammattilaisten opastuksella ja peli maistuu taas entistäkin paremmalta, kun kokee sen kuuluisan ahaa-elämyksen.

Tutustu tuleviin matkoihinTutustu pro-opettajiimme!

Peli- ja opetusmatkat