Etelä-Afrikka

ETELÄ-AFRIKKA

Bongaa birdie ja big five!
Aurinkoa, upea ja monivivahteinen luonto, eksoottisia eläimiä, leijonia, sarvikuonoja, ja kirahveja sekä värikäs kulttuuri ja historia, se on Etelä-Afrikka. Tämä maa on tällä hetkellä yksi kuumimmista golfkohteistamme, eikä ihme. Sadoista golfkentistä voi valita omansa. GSG on jo valinnut omat suosikit joita sinulle suosittelemme. Safari ja golf yhdistettynä lämpimään ilmastoon, hyvään palveluun ja upeisiin majoitusvaihtoehtoihin, upea, eksoottinen golfloma Etelä-Afrikassa odottaa sinua! Kysy myös ikimuistoisista golf- ja viiniyhdistelmämatkoistamme.

  • Sun City - Sun City on upea kokonaisuus, joka sijaitsee Etelä-Afrikan koillisosassa, sademetsän ympäröimänä. Kohde on sekoitus fantasiaa ja hieman todellisuutta, joten täällä mieli lepää ja arki on unohtuu. Gary Playerin kaksi maailmankuulua golfkenttää on suunniteltu Sun Cityn maisemiin, ja tämä on suurin syy miksi Sun Cityssä kannattaa pysähtyä Etelä-Afrikan golflomalla. Sun Cityssä on kasinoita, kylpylöitä, vesipuistoja ja safariretketkin ovat järjestettävissä. Tekemistä aktiivisille kohteessa riittää - tai sitten voi vain onnistuneen golfkierroksen jälkeen nauttia hyvästä ruuasta, seurasta ja rentoutua.
  • Mpumalanga - Kun haluat yhdistää golflomaasi safariretkiä, Mpumalanga ja Krugerin alue on sinulle oikea paikka. Alueen hotellimme sijaitsevat lähellä Krugerin kansallispuistoa, jossa sinulla on ohjatuilla retkillä mahdollisuus bongata kuuluisa "iso viitonen": leijona, leopardi, norsu, sarvikuono ja puhveli, kirahveista ja gepardeista puhumattakaan. Hotellimme ovat safarityylisiä ja jo kokemuksia itsessään. Golf- ja safarielämys vailla vertaa.
  • Kapkaupunki - Kapkaupungista on vuosien saatossa tullut mielenkiintoinen vierailukohde. Sanotaan jopa, että se on yksi maailman tämän hetken upeimmista kaupungeista. Pöytävuoren juurella sijaitsevalta kaupungilta voi kirkkaalla säällä nähdä aina Hyväntoivonniemeen asti, jossa valtameret kohtaavat. Waterfrontin aluetta, jolla hotellimme sijaitsevat, on laajennettu suureksi kokonaisuudeksi, jossa aikaa voi viettää useampanakin päivänä. Golfarin silmin Kapkaupunki on loistavalla paikalla, sillä golfkenttiä on lähistöllä lukuisia. Voit myös yhdistää matkasi golf- ja viinimatkaksi, sillä Etelä-Afrikka on myös kuuluisa monista laadukkaista viininviljelytiloistaan.
  • Garden Route Fancourt - Eteläinen Etelä-Afrikka, jossa kuuluisa Garden Route sijaitsee on yksi Etelä-Afrikan upeimpia alueita. Intian Valtameri huuhtoo valkoista hiekkarantaa ja maisemallisesti karut vuoristot luovat upean kontrastin golfkentille. Lisäksi ajoittain runsaat sateet pitävät golfkentät vihertävinä ja hyvässä kunnossa. Garden Routen kohteemme, Fancourtin 4 golfkenttää, ovat mainetta niittäneitä. Sanotaan, että Fancourt on paikka, jossa jokaisen golfarin on Etelä-Afrikassa svingattava. Alueella myös paljon muita aktiviteetteja, kuten vesiurheilua, riippuliitoa, kanoottiretkiä, sukellusta ja lintubongausta - tavallista rentoutumista unohtamatta.

Varaa matkasi golfarin paratiisiin! Ota yhteyttä!