Unkari

Golfia ja kulttuuria  mukavan lähellä

Viinistä ja hyvästä ruoasta tunnettu Unkari on kovaa vauhtia kasvamassa myös oikeaksi golfmaaksi. Täysimittaisia golfkenttiä on tällä hetkellä 7 ja uusia golfkenttiä ja -kohteita kasvaa ympäri Unkaria pienellä sykkeellä koko ajan. Maan pääkaupunki Budapest erottuu edukseen erilaisilla historiallisilla nähtävyyksillä ja tapahtumilla, unohtamatta kaupungin halki virtaavaa Tonavaa. Lähimmät golfkentät ovat Budapestistä vain tunnin ajomatkan päässä.

Golden Sun Golfin Unkari tarjoaa tällä hetkellä joko Budapestin ympärille sijoittuvia action-golfpaketteja tai rauhallisempia maaseudulle sijoittuvia golfkohteita. Unkarin erikoisuuksia ovat myös maailmankuulut kylpylät, joissa terveysvesikylvyt parantavat terveyden ja kauneuden lisäksi jopa svingiä, näin olemme kuulleet huhuja.

Kylpylämajoituksia tarjoamme sekä Gõdissä että Bükissä. Monen yllätykseksi Unkari ei ole Euroopan edullisimpia golfmaita, sillä unkarilaiset ovat jo varhain ymmärtäneet golfin arvon. Mutta kokemuksen arvoinen Unkari todellakin on. Löydä uusi golfmaa, koe Unkari!

Kun haluat kokea Unkarin, ota yhteyttä!