Mauritius

Golfia paratiisissa?

Mauritiuksella tämä on mahdollista. Turkoosi meri, upeat koralliriutat, lämmin ilmasto ja vehreä luonto ympäri vuoden, hotellit jotka loistokkuudellaan kilpailevat auringon kanssa, ystävälliset ihmiset ja hyväkuntoiset golfkentät. Maisemat ovat kuin postikortista. Saarella on myös paljon muuta aktiviteettiä kuin golfia: retkiä, vesiurheilua ja viihdettä. Kohde sopii niin pariskunnille, perheille kuin merkkipäiviä viettäville juhlijoillekin. Häämatkakohteena aivan unelma. Mauritius on golflomakohde, jonka muistat lopun elämääsi. Mauritius on golfarin paratiisi.

Länsi-Mauritius

Saaren länsi-puoli on Mauritiuksen kuumin, kostein ja tuulisin. Saaren pienuuden takia voit lomallasi tehdä huikeita retkiä vaikka saaren toiselle puolen, golfauksen ohella. Voit harrastaa vesiurheilulajeja, vuorikiipeilyä, safareita, shoppailua ja melkeinpä mitä tahansa, oikeastaan mielikuvitus on rajana. Voit tehdä retken saaren pääkaupunkiin, tutustua suolan/teen tekoon, tai nähdä Chamarellin 7 värin maan. Ystävällisiä ihmisiä löydät kaikkialta. Saarella on paljon nähtävää ja koettavaa, monipuolista ruokakulttuuria unohtamatta.

Itä-Mauritius

Mauritiuksen saari, pituudeltaan 65 km ja leveydeltään 45 km, on niin pieni, että halutessasi voit kiertää vaikka koko saaren ja kokea sen halutuimmat nähtävyydet sekä golfkentät. Itä-Mauritius on saaren viileämpi ja kuivempi puoli. Suurimmat sademäärät tulevat joulu-maaliskuussa, sateet ovat kuuroittaisia, joten myös tällöin voivat innokkaimmat golfata. Saaren kaunein ranta, Ile aux Cerfs, sijaitsee saaren tällä puolella. Mauritiuksen keittiö on hyvinkin kansainvälinen, sillä Mauritiuksella ovat ajan saatossa sekoittuneet niin kreolien, kiinalaisten, intialaisten kuin muslimienkin taidot. Mieli avoimena voit löytää todellisia herkkuja. Järjestämme totta kai saarella myös erilaisia retkiä ja safareita sekä maalla että vedessä, mikäli haluat täydentää golflomaasi mauritiulaisilla elämyksillä. Kysy lisää toimistostamme.

Varaa matka ja astu paratiisiin! Kysy lisää!