Ha-Ve Tours on kahden upean golfammattilaisen yhteisteam, jossa yhdistyy laadukas opetus PGA PRO MIKA VETTAISEN VETÄMÄNÄ JA  PETE HALMEEN

uskomaton taito organisoida asioita. Kaikki on etukäteen järjestetty ja suunniteltu, ja näiden kahden ammattilaisen tavoite on tyytyväinen asiakas ja matkat ovat laadukasta ykkösluokkaa!

Tervetuloa mukaan aurinkoisille Ha-Ve Toursin opetus – ja pelimatkoille  !

 

Varaa matkasi nopeasti – sillä paikat viedään nopeasti !

 

 

PETRI HALME GOLFSTUDIOS

 

-40-vuotias Golf hullu, joka pelaa 1 tasoituksella

-Työura on ollut myynnin parissa ja nyt yrittäjänä 

-8 vuotta toiminut matkanjohtajana junioriryhmistä senioriryhmiin

-Golfvalmentaja jonka tavoite on puhua ja opettaa golffia maanläheisesti ilman kaikkia hienoja sanoja joilla sotkea pelaajien ajatuksia

-Trackman asiantuntija

-golfstudios.fi simulaattoriketjun perustaja ja omistaja

-noin 100 erilaista golftapahtumaa jossain roolissa järjestämässä

-Yritän reissuilla hitsata porukan yhteen sillain että reissun jälkeenkin ihmiset pitäisivät yhteyttä ja pelaisivat yhdessä. Tiä vaikka siitä kehkeytys loppuelämän ystävyyssuhteita.

 

 

Petri Halme
Golfb Oy
pete@golfboy.fi
044-5336179

www.golfstudios.fi

PGA PRO MIKA VETTAINEN

 

Golf on tullut elämääni 30 vuotta sitten kun suoritin green cardin. Nuorempana harrastin kilpailuja mutta veri veti valmennuspuolelle ja olenkin suorittanut 2009 mennessä sekä golfvalmentajan että valmentajan erikoisammattitutkinnon. 

 

Urani golfin parissa on alkanut Rovaniemeltä 1996 seurakouluttajana ja juniorivalmentajana. Sittemmin olen toiminut Head Prona Levillä ja Santa Claus Golfissa Rovaniemellä.

 

Golfmatkoja olen harrastanut viimeiset 30 vuotta ja matkailu onkin intohimoni. Viimeisen muutaman vuoden ajan olen myös vetänyt golfmatkoja. 

Tärkeintä ryhmämatkoilla on rento ilmapiiri, golfista nauttiminen yhdessä, uusiin ihmisiin tutustuminen ja elämykset. Huumoria löytyy siinä missä myös asiantuntijuuttakin, olen helposti lähestyttävä ja pyrin auttamaan etenkin golfiin liittyvissä asioissa.

 

Toivottavasti nähdään reissussa 😊

 

PGA Pro Mika Vettainen

lapingolfakatemia@gmail.com

040732523

www.lapingolfakatemia.fi