Swingmakers on golfin erikoisosaaja

Vuosikymmenen Swingmakers on tuottanut golf-palveluita ja toimittanut golfvälineitä yhteistyöseuroille ja muille sidosryhmillemme. Swingmakers toimii valtakunnallisesti ja on erittäin luotettava ja ammattimainen kumppani golfharrastukseen.

Swingmakers Golf Camp -matkapalvelu on yksi valtakunnan pitkäaikaisimmista järjestetyistä golfmatkakokonaisuuksista. Yhdistämme matkaan aina parhaat mahdolliset komponentit, tarkistamme niin harjoittelualueet kuin itse kentät joissa pelaamme ryhmän kanssa.

Mukaan lähtee aina Swingmakers-ammattiopettaja tuomaan lisäsisältöä matkallesi. Swingmakers Proshop tuottaa tarvikkeet ja palkinnot matkoille. Swingmakers-matkaopas huolehtii viikon ohjelmasta ja siitä, että Sinä vain nautit matkastasi.

SWINGMAKERS GOLF CAMP - MADRID - 6.4-13.4.2018

Swingmakers antaa täydellisen avaimet käteen -golfmatkan

Joka talvikausi Swingmakers järjestää laadukkaita golfmatkoja ympäri maailmaa. Mukana ovat meidän ammattiopettajamme pitämässä huolen siitä, ettei golfmatka mene liiaksi aurinkoa ottaessa. Näillä ”leireillä” pelataan, harjoitellaan ja ennen kaikkea pelastetaan tuleva golfkesä! Nyt pääset myös oikeasti pelaamaan Pron kanssa samassa ryhmässä!

Vuosittain Swingmakers vie sinut golfmatkalle hyväksymiinsä laadukkaisiin golfkohteisiin etelään, Kaukoitään, Eurooppaan tai vaikka Englantiin jne. Hoidamme matkan sinulle ”avaimet käteen”-periaatteella, sinä vain pelaat, harjoittelet ja nautit!

www.swingmakers.fi/golf-camp/