Thaimaa

Thaimaa – Hua Hin

Siaminlahden rannalla sijaitseva uskomattoman kaunis ja runsas Thaimaa on voittanut paikan ihmisten sydämistä. Maan vihreä, runsas luonto ja merenalainen paratiisi, kuin myös ystävälliset ihmiset ja rauhallinen elämän rytmi buddhalaiseen tapaan, ovat avain tämän maan salaisuuteen. Hymyilevät kullatut Buddha-patsaat, monet upeat temppelit ja vertaansa vailla oleva maukas ruokakulttuuri, rauhallinen elämänrytmi ja upea runsas luonto; pitääkö edes kertoa kuinka miellyttävä kokemus golfin pelaaminen tässä kaukaisessa maassa onkaan. Vehreän ja eksoottisen luonnon keskellä on todella hyvin hoidettuja golfkenttiä, jotka odottavat, että sinä saapuisit nauttimaan sen tarjoamasta upeista pelipuitteista.

Hua Hin on itärannan vilkas pikkukaupunki, yksi Thaimaan suosituimmista ranta- ja golflomakohteista. Hua Hin sijaitsee noin 3 tunnin automatkan päässä Bangkokista. Tämä idyllinen kaupunki sijaitsee keskellä Thaimaan vanhinta golfseutua ja on tunnettu korkealaatuisista kentistään. Hua Hinin parhaisiin puoliin kuuluvat pitkät ja hienohiekkaiset rannat, joissa golfaajat voivat rentoutua aurinkoisen golfkierroksen jälkeen.

Hua Hinissä useat laituriravintolat reunustavat rantaa ja tarjoavat asiakkailleen erilaisia herkkuja kuten rapuja, hummereita ja mustekalaa. Huan Hinin ravintoloissa asiakas on ykkönen ja se takaakin erinomaisen palvelun ja asiakkaalle hyvän mielen. Thaimaalainen ruoka on hyvin maustettua ja vaihtoehtoja löytyy monenlaisia - kanasta käärmeeseen. Hua Hinissä voi nähdä myös kuninkaallisia, jotka lomailevat rauhallisessa kesäpalatsissaan, kaukana suurkaupunkien vilinästä. Suosittelemme lämpimästi Hua Hinia, sillä siellä jos missä voi rentoutua beachillä, pelata golfia ja nauttia iloisesta seurasta.

Kun koet Thaimaan, et välttämättä enää halua palata kotiin. Kysy lisää!

Tutustu kohteeseen

Kenttiä: